Psychologen

Karen Haast, klinisch psychologe voor volwassenen, studeerde in 2015 af als klinisch psychologe aan KU Leuven.

Contact:
karen @omnino.be

0483 53 00 86

www.karenhaast.be

Iedereen loopt wel eens vast in zijn leven. Soms kun je er zelf of met behulp van vrienden of familie uitkomen, maar soms heb je nood aan een ander perspectief. Therapie kan helpen om meer inzicht te krijgen in jezelf en je situatie en zo een ander perspectief bieden om verder te gaan.
Als je bij mij een begeleiding start, zullen we de tijd nemen om te kijken waar je tegenaan loopt en wat je zelf al hebt geprobeerd om met de situatie om te gaan. Ik begeleid je verder in het reflecteren over je gedachten, verwachtingen, emoties, lichamelijke sensaties en gedragingen, om op die manier een breder zicht te krijgen op jezelf en de situatie, en hoe je ermee om wilt gaan.

Opleidingen: Postgraduaat in de psychotherapie: Integratieve opleiding in de experiëntiële en ontwikkelingsgerichte psychotherapie volwassenen (i.o.), master in de klinische psychologie (2015), master in de sociale psychologie (2007)

Korte cursussen : Acceptatie en Commitment Therapie (ACT), Diagnostiek en behandeling van Burn-out

Doelgroep: Volwassenen

Problematieken: Laag/vertekend zelfbeeld, angst- en stressklachten, depressieve klachten, levensvragen, problemen in relaties met anderen, …
Verslavingsproblematiek, PTSD of (complexe) trauma problematiek verwijs ik door naar meer gespecialiseerde zorg.

Nathalie Fierens is klinisch psychologe en behaalde in 2015 haar masterdiploma aan de Universiteit van Gent.

Contact

nathalie@omnino.be

0497 08 63 62

Ze is erkend psychologe bij de Psychologencommisie (Erkenningsnummer 912114820) en tevens lid van de Belgische Federatie voor Psychologen (BFP) en de Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen (VVKP). Zowel tijdens haar opleiding en stage, als nadien in bijkomende opleidingen/workshops en werkervaringen richtte ze zich op het werken met kinderen en jongeren, evenals hun context (ouders, scholen, …). Ze volgde eveneens het Postgraduaat Psychodiagnostiek aan Thomas More te Antwerpen.

June Vereycken is klinisch psychologe (0774.38.771) en studeerde recent af aan de Vrije Universiteit Brussel. Ze gelooft sterk in de kracht van elk kind en elke jongere. Samen met hen wil June op zoek gaan naar die kracht om hen zo te helpen de obstakels op hun pad te overwinnen. Familieleden en naasten kunnen daarbij een essentiële rol spelen.

Mijn eerste ervaring deed ik op in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Hier werkte ik met kinderen met leer-, gedrags- en emotionele problemen onder meer rond thema’s als emotieregulatie, identiteitsversterking, hechtingsproblemen, het aanleren van copingvaardigheden, rouw, faalangst, suïcidaliteit, het verbeteren van emotioneel welbevinden en sociale vaardigheden. In de toekomst wil  ik graag een therapieopleiding volgen en mijn gebruik van creatieve technieken verfijnen.

Contact:

june@omnino.be

0473 11 05 38

Anne-Marie Schaltin is altijd al gefascineerd geweest door kinderen en geboeid door hun ontwikkeling.

Contact

anne-marie@omnino.be

0488 93 70 36

In 2010 behaalde ze een Master in de Klinische Psychologie aan de K.U.Leuven. Hierna volgde ik vanuit een grote interesse een postgraduaat in Psychodiagnostiek. Ik ben gespecialiseerd in kinderen en jongeren (en hun context/gezin), maar ik heb ondertussen ook ervaring opgedaan met (jong)volwassenen. Sinds 2013 werk ik als zelfstandig klinisch psychologe in groepspraktijken. Momenteel werk ik een bijkomende therapie-opleiding af als integratief psychotherapeut.

Ik geef therapie vanuit een integratie van 2 stromingen, namelijk cliëntgericht-experiëntiele therapie en cognitieve gedragstherapie om zo de meest gepaste hulpverlening op maat te maken. 

Omnino – Hagenbroeksesteenweg 217 2500 Lier – info@omnino.be