Psychologen

An Maes, studeerde in 1993 af aan de KU Leuven als klinisch psychologe, optie kind, jeugdige en gezin, werkte meer dan 27 jaar als contextbegeleider binnen bijzondere jeugdzorg en werkt nu in een CLB als psycho-pedagogisch werker, volgde de tweejarige opleiding gezinsbegeleiding en een opleiding in het oplossingsgericht werken, volgt momenteel de opleiding tot perinataal counseler, werkt als vrijwilliger Dringende Sociale Interventie bij het Rode Kruis.

Contact

an@omnino.be

0496/79.48.71

Werkdomein :

Individuele – en/of contextbegeleiding van jongeren en volwassenen

Mogelijke thema’s :

– emotionele problemen, 

– relationele en psychosociale problemen, 

– zwangerschaps – en postpartum problemen

– opvoedingsproblemen

– gezinsproblemen

– rouw- en verliesverwerking

Nathalie Fierens is klinisch psychologe en behaalde in 2015 haar masterdiploma aan de Universiteit van Gent.

Contact

nathalie@omnino.be

0497 08 63 62

Ze is erkend psychologe bij de Psychologencommisie (Erkenningsnummer 912114820) en tevens lid van de Belgische Federatie voor Psychologen (BFP) en de Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen (VVKP). Zowel tijdens haar opleiding en stage, als nadien in bijkomende opleidingen/workshops en werkervaringen richtte ze zich op het werken met kinderen en jongeren, evenals hun context (ouders, scholen, …). Ze volgde eveneens het Postgraduaat Psychodiagnostiek aan Thomas More te Antwerpen.

June Vereycken is klinisch psychologe (0774.38.771) en studeerde recent af aan de Vrije Universiteit Brussel. Ze gelooft sterk in de kracht van elk kind en elke jongere. Samen met hen wil June op zoek gaan naar die kracht om hen zo te helpen de obstakels op hun pad te overwinnen. Familieleden en naasten kunnen daarbij een essentiële rol spelen.

Mijn eerste ervaring deed ik op in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Hier werkte ik met kinderen met leer-, gedrags- en emotionele problemen onder meer rond thema’s als emotieregulatie, identiteitsversterking, hechtingsproblemen, het aanleren van copingvaardigheden, rouw, faalangst, suïcidaliteit, het verbeteren van emotioneel welbevinden en sociale vaardigheden. In de toekomst wil  ik graag een therapieopleiding volgen en mijn gebruik van creatieve technieken verfijnen.

Contact:

june@omnino.be

0473 11 05 38

Omnino – Hagenbroeksesteenweg 217 2500 Lier – info@omnino.be