Psychologie volwassenen

 

‘Waar het verleden je heeft gebracht staat vast.
Hoe je verder reist bepaal je zelf.’

-Kirsten Hubbard-

Angsten, stress, spanning, boosheid, depressiviteit, relatieproblemen, frustraties, piekeren, verslavingen, verdriet, laag zelfvertrouwen,…

Iedereen wordt in zijn leven wel eens geconfronteerd met emotionele moeilijkheden of psychologische klachten. Soms kom je deze zelf te boven, op andere momenten is een helpende hand welkom. Samen met jou wil ik op weg gaan.
We slaan een pad in waar ik met open geest naar je verhaal luister. Waar ik als begeleider observeer en analyseer, telkens met het oog op jou als persoon, met je sterktes, uitdagingen en zorgen.
Zowel jongvolwassenen, volwassen als ouderen kunnen bij mij terecht voor een individueel traject. Tijdens een kennismakingsgesprek brengen we je concrete vragen en verwachtingen in kaart. Samen komen we tot een aanpak waarbij je jezelf goed voelt en respect en transparantie voorop staan. De begeleiding is steevast op jouw maat en tempo.

Lien Jonckers is klinisch psycholoog en behaalde in 2013 haar masterdiploma aan de Katholieke Universiteit van Leuven (Erkenningsnummer 902118120).In 2018 behaalde ze haar postgraduaat Forensische Psychodiagnostiek en Counseling aan Thomas More Antwerpen.

Lien volgde vormingen omtrent oplossingsgericht werken, conflictueus ouderschap na echtscheiding, geweldloos verzet en positieve heroriëntering. Naast haar werk in de praktijk, werkt Lien als pedagogisch coördinator van een dagcentrum in de bijzondere jeugdzorg.

Daarvoor heeft ze 5 jaar als contextbegeleidster gewerkt. Ze begeleidt gezinnen in functie van uiteenlopende problematieken en uitdagingen.

Je wenst een afspraak te maken of meer info te verkrijgen:

lien@omnino.be of 0493 93 12 80

ondernemingsnummer: 0680505082

Ik ben erkend door de psychologencommissie en heb een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. 

Voor eventuele klachten kan u terecht bij :  psychologencommissie www.compsy.be/nl/client

psychologoie

 

Omnino – Hagenbroeksesteenweg 217 2500 Lier – info@omnino.be