Wie zijn we?

Inge Van Ruijssevelt (ondernemingsnummer: 0875996706) studeerde af als logopedist in 2005. Ze ging onmiddellijk als zelfstandige aan de slag in een praktijk die zich enkel op kinderen richtte. In 2007 volgde ze het postgraduaat leerstoornissen. Nadien volgde ze heel wat extra opleidingen bij SIG, Thomas More en Pearson ivm verbale dyspraxie, schisis, rekenstoornissen, communicatie, cogmed-werkgeheugentraining, typtien,  Oromyofaciale therapie (basis en verdieping OMFT) bij Peter Helderop en Karen Rubbrecht, lees- en spellingscoach bij eureka, technisch lezen bij Kwec, Kurzweill 3000, eet- en drinkproblemen bij baby’s en jonge kinderen, fonetische en fonologische stoornissen, kauwproblematiek, manuele technieken bij OMFT, tong- en lipriemproblematiek, …

Margot Decembry studeerde af in 2018 aan de Thomas More hogeschool als logopediste. Tijdens deze opleiding maakte ze kennis met een waaier aan spraak-, taal-, leer- en slikproblemen. Hierdoor werd ze geprikkeld om zich nog verder te verdiepen in deze stoornissen. Ze zette haar studies verder aan de Radboud Universiteit te Nijmegen waar ze in 2020 afstudeerde als Taal- en Spraakpatholoog.

Ze deed ondertussen heel wat ervaring op via interimjobs bij Revarte, revalidatiecentrum Pulderbos, UCKJA, CAR karrewiel… Door de kennis die ze bij deze instellingen opdoet behandelt ze zowel kinderen en volwassenen.